Er der nogen af jer der har Samsungs nyeste smartphone Galaxy S4?

Den minder en del om S3’eren, men har videreudviklet teknologien der fra. Denne smartphone genkender både brugeren ud fra ansigt, stemme og bevægelser, og man kan faktisk også styre visse funktioner uden at røre skærmen. Fx kan man bruge sine øjenbevægelser til at navigere i Samsung GALAXY S4. Ej men altså – jeg kan blive forundret hver gang, der kommer nyt inde for teknologien. De folk er simpelthen så hurtige til hele tiden at udvikle nyt. Og selv om øjennavigation måske ikke er en nødvendighed, så er det alligevel bare lidt blæret at kunne gøre det, ikk? + det er super smart hvis man ingen arme har fri. Noget jeg godt kan lide ved denne smartphone er at den undlader at rotere skærmen, hvis man kigger på den, mens man lægger sig ned. Det gør min iPhone f.eks. og det synes jeg altid er så irriterende.

Foruden det, så tiltaler designet mig især. Denne smartphone har en 5″ skærm og så er telefonen ultra tynd, lige som med iphone 5. Store skærme og tyndt design er de kvaliteter det en telefon skal have for tiden. De siger jo at telefonerne bliver større igen.

I kan se den flotte telefon her hvis I er interesserede i at finde ud af endnu mere om alle dens features.

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...