[goviral]

 

Har I set denne reklame for Somersby? Kunne ikke lade være med at smile da jeg så den. Synes generelt at Somersbys reklamer har et humoristisk twist. Denne her handler om at være openminded. I videoen fortæller de at 52% af mændene ikke danser når de er i byen, fordi de ikke mener de kan finde ud af at danse. En vinduespudser skal så vaske ruderne på en bar, og lige pludselig står alle gæsterne på baren og laver alle de samme (danse)moves, som ham vinduespudseren bruger når han vasker vinduerne. Det ser ret fedt ud, det er næsten lige som de flash mobs, man ser på tv nogle gange. Budskabet i reklamen er at en fest er hvad man gør den til, og at man skal være openminded. Og så reklameres der jo selvfølgelig for Somersbys forfriskende cidere.

Kender I til det der med at mange mænd ikke danser? Personligt foretrækker jeg at tage en sving om med mine veninder når jeg er i byen, men altså hvis en fyr kom og bød mig op – ja så er det vel med at være openminded 😉 Tror dog ikke det er helt så realistisk at alle ligepludselig stod og dansede den samme ‘dans’ som vinduespudseren, hvor fedt det end ville være haha.

Til gengæld kunne jeg godt se mig selv drikke et par sommersby. Synes faktisk det er en god alcohol drik her om sommeren, ellers er jeg meget på Mokai, men okay det er vel også lidt hen i samme dur – bare lidt mindre cider og lidt mere læske.

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...