Modtog forleden disse to Iphone covers, som jeg har været så heldig at få lov at vælge inde på gadgetcity.dk. Specielt den blå bumber i aluminium er jeg ret vild med. Som I kan se på billederne, skal coveret skrues sammen om telefonen. Det er virkelig super nemt, så no worries der. Der hører 4 små skruer med (2 der skal bruges + 2 reserve), en lille slags skruetrækker, en ‘knap’ til at sætte inden under bumberen, så du kan slukke telefonen og nogle små puder til at sætte ind i bumberen, så den ikke ridser telefonen. Det hele følger med, så der er ingen besværligheder ved det. Jeg havde ellers frygtet det lidt, da jeg jo ikke er nogen handy-girl, men okay det behøvede man så slet heller ikke at være haha. Bumberen samles om telefonen på noget ala 2 minutter og vupti, så har du god beskyttelse til din telefon.

Det gule transperante cover er lavet af tyndt plastic og fremhæver telefonens naturlige ‘former’ samt beskytter mod ridser. Meget simpelt og ligetil 🙂 Gadgetcity har covers og tilbehør til både iPhone 3, 4 og 5. Derudover har de også en masse forskelligt iPad tilbehør. Tjek det ud 🙂

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...