Spottede lige disse meget fine verdenskort inde på tapethuset.dk. Jeg synes virkelig det kunne være fedt at have et verdenskort hængende på den ene væg, og så lade de andre vægge være forholdsvis neutrale. Sådan et stort kort er meget i sig selv og tager en del opmærksomhed, men tror virkelig det kunne se flot ud at have hængende. Det giver en helt anden effekt til et ellers hvidt rum. En endevæg beklædt med bredstribet tapet, mursten eller retro mønster kunne også se virkelig fedt ud. Jeg kan godt lide når indretningen er enkel, men brudt af noget sjovt, anderledes og bemærkelsesværdigt.

Inde på tapethusets hjemmeside har de flere forskellige kort, og også en del andre sjove og bemærkelsesværdige tapeter – besøg Tapethuset.dk for at se de forskellige varianter. Der findes et hav af forskellige, farverige tapeter som kan sætte et unikt præg på hjemmet.Tapethuset har Danmarks største udvalg indenfor kvalitetstapeter og mange går på jagt i butikkens tapetbibliotek i kælderen i Aarhus, som rummer cirka 300 forskellige tapetbøger. Tapet er igen blevet rigtigt populært når det kommer til indretningen af hjemmet. Så hvad enten du leder efter tapet til børneværelset, stuen, køkkenet eller lignende kan du finde et bredt udvalg hos Tapethuset.dk

// Indlægget er sponsoreret //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...