1 here // 2 here // 3 here // 4 here // 5 here // 6 here

Her til sommer er det især de små short der er populære. Trends jeg går efter denne sommer, er shorts i silke-ish stof, shorts med print, og shorts i forklædning som nederdel. Jeg har fundet nogle favoritter på ebay, hvor der iøvrigt er mange fine shorts at finde til billige penge. Mener ikke der er ét af disse par der koster over 80 kr. Jeg er især ret vild med nr. 2, 3 og 4, og overvejer meget kraftigt om nr. 4 skal klikkes hjem. Det eneste der holder mig tilbage, er at jeg er ret i tvivl med hensyn til længden. Er bange for de bliver for korte. Men til den pris burde jeg næsten tage chancen. I kan finde links til alle shortsne lige under billedet.

Har I allerede et par af sæsonens shorts, eller har I en favorit herfra, som I overvejer at klikke hjem?

Nu vil jeg smutte ud og nyde solen og spille noget yatzy med min søster, inden jeg skal over til en veninde og hygge med grill. Ses piger 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...