[goviral]

Kunne du tænke dig at hjælpe Ida Corr med at lancere sin nye single ‘Hold my head up high’?

Ida Corr – sanger og x-factor dommer er lige nu det nye ansigt i TDC Plays landsdækkende kampagne.

Lav coveret, remix singlen, eller vær med i musikvideoen. Lige nu er processen med at lave et cover allerede i fuld gang. For at deltage skal du tage et billede med Instagram af noget, der minder dig om sangen og skrive “#idascover” sammen med billedet. Alle bud bliver lagt på facebook. Ida har allerede valgt nogle af sine favoritter. Skal dit være en af dem? Du kan klikke dig ind på TDCs facebookside via videoen ovenfor, og se andres bud på cover – derinde kan du også lytte til singlen ‘Hold my head up high’. Så hvis du er god til at tegne, layoute eller bare tænke kreativt, så kan det måske blive dig, som kan tilskrive sig æren af at have lavet Ida Corrs cover. Hvis du ikke vil gå glip af den chance, så skynd dig ind og deltag. Jeg synes personligt at der allerede er mange fine og kreative bud på TDCs facebookside.

I dag skydes konkurrencen om at remixe singlen desuden igang, og om to uger kan du være med til at danse i musikvideoen

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...