[goviral]

 

Fulgte I med, da DR2 blev ændret? Det skete d. 4/3 i år, og det betød at der kom mange flere nyheder samt morgen- og eftermiddags-tv. Kanalen er dog ikke blevet fundamentalt anderledes. De holder fast i, at den stadig er både begavet og uforudsigelig. Det kan man se i programmerne, men også i markedsføringen af kanalen.

DR2 skal nu være Danmarks nye debatskabende samfundskanal. De har nu lavet foreløbig 3 spots, der tager fat i centrale samfundsemner – arbejdsløshed og prostitution, personlig frihed og sundhed samt nu et tredje spot, der fokuserer på et stigende problem, nemlig den ofte ret barske tone på nettet.

Prøv at se den 45 sekunder lange film ovenfor, og fortæl evt. bagefter hvilket indtryk filmen gav jer. DR2 har valgt at lave en ganske voldsom lille film, der viser, at tonen på nettet ikke altid ville blive accepteret i en almindelig dagligdagssituation.

På DR2s hjemmeside kan du lige nu gå ind og deltage i debatten om ”nethadet” samt læse om personer som har været udsat for denne ‘tendens’. Alle er velkomne til at bidrage til debatten, forhåbentlig i en konstruktiv tone.

Klik jer videre til debatten via. videoen.

 

 Dette indlæg er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...