I'm inspiredKan I huske da jeg fortalte at jeg var blevet trendspotter på firsthand.dk? Sitet var jo på det tidspunkt forholdsvist nyt, men jeg synes allerede det har udviklet sig en del. Selvom jeg ikke går ind og oploader nye items der inde hver dag, så bliver jeg jævnligt inspireret at mange af de items, som andre trendspottere har oploadet på sitet. De items jeg har samlet på collagen ovenfor er alle items, som jeg ikke ville have noget imod at have i min garderobe. Især nylonstrømperne, fjernederdelen og de fine gule sandaler fra Ted Baker gad jeg godt eje.

Jeg synes faktisk det er meget fedt at jeg kan finde så mange forskellige items samlet på ét sted. Det er jo selvfølgelig nok også det der har været meningen med hjemmesiden. Men synes det er en super god måde at hente inspiration på, og så finder man også ofte mange sjove items, som en popcorn bluse, en bluse med kæmpe burger print eller ja disse nylonstrømper ovenfor.

Vil bare lige gøre opmærksom på hvad firsthand.dk har at byde på. Der kører forresten også en konkurrence derinde lige nu, hvor I har muligheden for at vinde en smuk ring fra Jane Kønig. Jeg har allerede deltaget 🙂

Nu vil jeg smutte hjem til en veninde og hygge med lidt god frokost.

Har I forresten hørt at Loftet er begyndt at sælge Moss Copenhagens mærke i deres butikker? Tror det var fra d. 1. marts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...