Wanting: Moss Copenhagen JumpsuitHar I set at Moss Copenhagen endelig har åbnet webshop? Det ser ud til at der er en del tekniske ting der lige skal haves styr på, men endelig er det muligt at bestille deres tøj over nettet! Havde fået at vide der inde at deres webshop skulle åbne i januar helt bestem. Så har løbende tjekket deres site i januar, men uden held, forleden så jeg så at webshoppen langt om længe var kommet op at køre. Yay!

Spottede straks dette fine jumpsuit, fordi jeg i december forelskede mig lidt i et lignende inde i deres fysiske butik. Vil SÅ gerne eje dette, som oven i købet har lidt uld i sig. Lækkert! Har snakket frem og tilbage med mig selv (og et par andre) i flere dage, fordi jeg er sådan i tvivl med hensyn til størrelsen. Må dog erkende at jeg ikke har kunne slippe det fra mine tanker, og jeg tager mig selv i at være inde og tjekke flere gange dagligt om det skulle være blevet udsolgt eller om de har fået flere størrelser hjem. Hehe crazy I know. Buksedragten er en str. 1 og er sgu lidt i tvivl om hvad en str. 1 er!? Skulle man bare tage chancen? Prøver også bare at undgå fejlkøb, for dem har jeg begået alt for ofte. Huge dilemma hehe.

Er vild med det afslappede look og hullet i ryggen. Og tror den er nem både at dresse op og ned. Stylen hedder Amanda og koster 400 kr. og så koster det 50 kr. i fragt.

Skal, skal ikke?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...