Jeg har virkelig fået øjnene op for Moss Copenhagen på det seneste. Jeg har kun været i en af deres fysiske butikker et par gange. Men efter de for nyligt har åbnet webshop, er det jo meget nemmere for os som ikke lige bor i København eller Århus, at følge med i hvilke styles de får til salg. Jeg er virkelig faldet for så mange ting! Især den grå uldne lækre cardigan, buksedragten og maxikjolen er jeg vild med. Buksedragten har jeg da også for længst klikket hjem og nu modtaget, så nu glæder jeg mig til at hoppe i den. Den er virkelig behagelig at have på – næsten lige som nattøj hehe. Så selv om den kan dresses op til fest, så føler man sig bare virkelig afslappet i den 🙂

Det som virkelig tiltaler mig ved deres items er at det er lækre basisvarer, mange af deres  styles indeholder f.eks. uld, og så er det meste til ret overkommelige priser. Og så må jeg sige at deres service har været bemærkelsesværdigt god. De går virkelig op i at kunden er tilfreds. Stort + i min bog.

Jeg har allerede også udset mig kasketten med M’et og nogle flotte glitter sneaks, som gerne snart skulle komme på webshoppen.

Har I købt noget derfra endnu? I kan tjekke deres side ud her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...