God aften og glædelig jul til jer alle sammen derude <3

Vil lige poste et indlæg inden jeg smutter afsted for at spise dejlig julemad og danse om juletræet.

Denne kjole fra H&M købte jeg da jeg var i Malmø i foråret, og som i kan se har den været et hit i min garderobe i år. Den kan styles på så mange forskellige måder, og til en hver tid på året. Jeg har både brugt den med korte bluser, store bluser, strømpebukser, bare ben, taljebælter, flade sko, og ankelstøvler. Jeg havde den på til min fødselsdag i starten af sommeren, jeg havde den med på sommerferie, jeg har haft den på ud at spise, og ikke mindst har jeg brugt den til hverdag. Kjolen er grå-sort og passer derfor til super meget, og er nem at style både op og ned. Eneste minus er at den er lidt kort til mig.

Dog er jeg ikke hoppet i denne kjole her til aften. Skal se om jeg kan nå at få taget nogle billeder af mit outfit inden vi tager afsted.

Har I et favorit item fra i år, som I bare kunne bruge igen og igen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...