Get the Look

 

Isabel Marant cabel-knit // Isabel Marant dress // Zara ankle boots // Alexander Wang bag

I dag får I et Get-the-look-indlæg. Det er virkelig sjældent at jeg laver dem, men ovenviste outfit til venstre inspirerede mig virkelig, og derfor gik jeg på udkig efter sådan et look, og tilpassede det min stil. Det til højre var hvad jeg kom frem til.

Kan virkelig godt lide at strikken er kortere i den ene side, det gør den så uhøjtidelig, og så synes jeg det ser super godt ud over en kjole. Sådan meget afslappet, men stadig feminint. Støvlerne er for mig sådan en rigtig Carrie-vinterstøvle, som bare er super feminin til kjole, og så har jeg tilført en frisk gul i form af en lækker satchel, til ligesom at gøre det hele lidt mindre vinteragtigt. For helt ærligt, så glæder jeg mig virkelig til foråret og de lyse farver.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...