Ovenviste neglelak købte jeg, da jeg var i London i sidste måned. Den er fra Barry M og farven hedder ‘ruby’. Det er en neglelak som indeholder små mørkerøde og sorte glimmerflager. Jeg er blevet rigitg vild med den, og benytter den en del her i december. Den er egner sig jo særdeles godt til årets julefrokoster, og til nytårs aften.

På billederne ovenover har jeg lagt tre lag, så det er ikke en helt vildt dækkende neglelak, men det synes jeg egentlig ikke gør noget, da den giver nogle flotte effekter på neglene. Det ser dog også super godt ud med en mørkerød neglelak under glimmerlakken. Næste gang tror jeg at jeg vil prøve med sort under, for en mere dramatisk effekt.

Neglelakken holder faktisk super godt – har haft den på i 6 dage og først nu begynder den at skalle lidt af. Det er altid besværligt at tage glimmerneglelak af, da det sidder fast i vattet, men denne her kunne man nærmest tage af i store flager – så selv om det er en mere primitiv måde at gøre det på, så er det ret let.

Hvad synes I om den? Hjemme hos mig er den i hvert fald et hit denne måned 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...