I shoppingcentret Whiteley’s i London, lå der en Tutti Frutti bod. Min søster havde snakket meget om det lækreste Frozen Yogurt hun havde spist løs af, da hun var i Miami, så jeg var fristet til at prøve disse. Der var 4 slags is at vælge imellem, hvilket egentlig ikke er ret meget. Jeg valgte chokolade og Red Velvet, og afsluttede derefter med diverse toppings i form af melon, jordbær, blåbær, maltesers og chokoladesovs. Jeg kan ikke helt huske hvad den kostede, mener jeg gav omkring hvad der svarer til 40 kr for min is, så billigt er det i hvert fald ikke. ved mange Frozen Yogurt butikker foregår det sådan at man selv tager det is og topping man vil have, og så vejer man den bagefter, for at finde prisen – ligesom bland-selv-slik 🙂 Og selv om isen da smagte meget godt og den skulle være sundere end flødeis, så må jeg konstatere at jeg til hver en tid vil foretrække en god carte’d’or eller Ben&Jerry’s fremfor denne. Det ved man hvad er 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...