Midt i alle London indlæggene får I lige et break i form af en opskrift på rugbrødsboller med gulerod. Og den er endda super nem.

Til 9-10 boller skal du bruge:

  • ca. 300 g. rugbrødsblanding med tilhørende tørgær (jeg brugte havrerugbrød fra Finax)
  • 2-3 skrællede gulerødder.
  • Følg opskriften bag på rugbrødsblandingen, og riv gulerødderne og bland i dejen inden den sættes til hævning.
    Hvis bollerne er små skal de have ca. den tid i ovnen, som står på rugbrødsblandingen, under "boller" eller "minirugbrød".
    Tjek gerne 5-10 minutter før de er færdige med en tandstikker, om bollerne er klæg indeni.

     

    Lækre og mættende boller. Perfekte til morgenmad eller madpakken.

    
    

    I morgen skal jeg forresten igen på loppemarked med to søde piger – denne gang er det i Vordingborg medborgerhus at vi sælger ud af vores tøj sko, tasker, smykker etc. Så kig forbi, hvis I alligevel er i nærheden 🙂 Og denne gang har vi booket to stande, da der sleet ikke var plads til det hele sidst. Det er fra 9-15. Kom frisk! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...