november 24, 2012 - 13:36
Rugbrødsboller med gulerod
Midt i alle London indlæggene får I lige et break i form af en opskrift på rugbrødsboller med gulerod. Og den er endda super nem.
Til 9-10 boller skal du bruge:
- ca. 300 g. rugbrødsblanding med tilhørende tørgær (jeg brugte havrerugbrød fra Finax)
- 2-3 skrællede gulerødder.
-
Følg opskriften bag på rugbrødsblandingen, og riv gulerødderne og bland i dejen inden den sættes til hævning.
Hvis bollerne er små skal de have ca. den tid i ovnen, som står på rugbrødsblandingen, under "boller" eller "minirugbrød".
Tjek gerne 5-10 minutter før de er færdige med en tandstikker, om bollerne er klæg indeni.
Lækre og mættende boller. Perfekte til morgenmad eller madpakken.
I morgen skal jeg forresten igen på loppemarked med to søde piger – denne gang er det i Vordingborg medborgerhus at vi sælger ud af vores tøj sko, tasker, smykker etc. Så kig forbi, hvis I alligevel er i nærheden 🙂 Og denne gang har vi booket to stande, da der sleet ikke var plads til det hele sidst. Det er fra 9-15. Kom frisk! 🙂

<< Kaffe cupcakes
Sunde trøfler >>