I dag står den på familiejulefrokost, så det bliver et nemt indlæg, med en opskrift på sunde trøfler, som jeg lavede for nogle dage siden. De er en god erstatning hvis man har lyst til kage eller chokolade. Og så er den lille snack nem at lave. Trøflerne vil faktisk være et super godt alternativ til havregrynskugler, her til jul 🙂 


Ca. 10 stk.
4 spsk. hakkede mandler (køb dem evt. hakkede)
 • 3 spsk. havregryn
  3 gode håndfulde rosiner
  saft + revet skal fra 1/4 appelsin
  ½ dl. minimælk
  2 spsk. kakao (i pulverform)
  1 tsk. vanillesukker
  hakkede mandler til at trille trøflerne i

 Blend de hakkede mandler, havregryn, rosiner, appelsinsaft + skal. Tilsæt mælk lidt ad gangen, og mærk efter i konsistensen om alt mælken behøves. Massen skal være sej i det. Blend derefter kakao og vanille i. Kom massen i køleskabet mindst en time og tag den ud ca. 20 min. før rulning. tag en klump op og rul den til en trøffel eller en kugle med en spiseske mod hånden. Vend trøflen i mandelsplitterne, inden den serveres.

De kan holde sig ca. 3 dage i køleskab.

Glædelig 1. december

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...