Looking back at September 2011

Så kan vi vist lige nå et tilbageblik fra september sidste år, inden vi træder ind i oktober i morgen.

I september sidste år:
1. Cravede jeg fin sølvclutch fra Marc by Marc Jacobs
2. startede jeg på uddannelse og hoppede i skoleuniform med mix af boyfriend og business
3. bagte jeg lækre Philadelphia cookies, som I kan finde opskriften på her
4. var jeg ret glad for skjorter indenunder feminine bluser. Endnu et skole outfit. Det er helt tilfældigt at jeg lige har briller på på disse to outfitbilleder, for går egentligt ikke så tit med briller. De har nok bare passet så godt ind i min ’skoleuniform’ haha
5. oprettede jeg en salgsblog på min blog, hvor jeg sælger ud af tøj og sko. 2 af parene på billedet er solgt nu, men har stadig en masse, som jeg skal have lagt ind på salgsbloggen. Det er efterhånden længe siden den er blevet opdateret. Hvis I har lyst til at lure, kan I finde den ved at klikke her. Forresten så skal jeg sammen med to andre piger på loppemarked i Næstved om en måneds tid, hvor vi vil sælge ud af både tøj, sko og accessories, men mere om det en anden gang.
6. drømte jeg så meget om den fine lampe i gåsedunsfjer. Den er designet af den franske designer Matjewski og koster omkring 4550 kr. her hjemme. Er stadig helt vild med den, men prisen harmonerer dog ikke helt med mit budget
7. lavede jeg gazpacho. I kan fine opskriften på den lækre kolde suppe her
8. købte jeg disse fine hvide fjerøreringe fra Nelly. De er meget store og prængende, men samtidig fine og elegante. Tror, nu når jeg tænker efter, ikke jeg har brugt dem i snart et år. Ku’ være man skulle ta’ og finde dem frem igen
9. bagte jeg brownie med lækker creme cheese frosting. Find opskriften her
10. drak jeg de meget velsmagende kids smoothies med bær, fra Innocent. Mmm de er altså lækre!

 

September sidste år var faktisk en måned hvor jeg fik bagt en del – det hænger nok sammen med at vi trådte ind i efteråret, og så er det altså så hyggeligt med hjemmebag og familiehygge. Udover cookies og brownie, fik jeg også bagt müslibarer, som et sundere alternativ til kage.

I september var jeg også på udkig efter en blazer til hverdagsgarderoben. Jeg havde disse 4 i kikkerten. Derudover viste jeg jer mit bud på 3 efterårsoutfits. Og så lavede jeg, som en sjov lille ting, et tilbageblik på de sko jeg havde haft på hen over sommeren.

Hvis I har lyst til at tjekke resten af September ud fra Sidste år, så kan I gøre det ved at klikke lige her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...