August 2011

Så kan vi lige nå et tilbageblik på august sidste år, inden vi rammer september.

I august sidste år…

…var jeg i byen og se de Glade Sømænd. Sjov aften! Sådan så mit hår og make-up ud den aften. Meget naturligt, som det stort set altid er, når jeg skal ud.

…lavede jeg lækker sommerdessert

…anbefalede jeg bloggen Lust for Life som drives af den kun 19-årige fashionable Olivia fra Los Angeles.

…viste jeg jer hvilke produkter jeg brugte når jeg skulle ud. Læs det mere detaljeret her

…købte jeg disse fine baby-lyserøde skåle fra Nordal. Er stadig helt forelsket i dem. De er bare perfekte til morgenmad eller is!

…fik jeg også købt mig et par nye ankelstøvler. Havde længe manglet et sort par med plateau, som kunne gå til alt.

…viste jeg jer mine yndlingssmykker på det tidspunkt; et par fjer-øreringe, min ck ring og mit armbånd som har været min farmors. Er stadig utrolig glad for alle tingene, men har ikke brugt hverken øreringene eller armbåndet længe. Egentlig rart med en lille reminder om det – måske man skulle tage det i brug igen. I kan se billeder af smykkerne samt læse mere om dem her

…bagte jeg lækre cupcakes uden æg, som i øvrigt har været meget populære her på bloggen. Det er et af de indlæg med flest sidevisninger i løbet af bloggens tid. Da interessen har været så stor, har jeg derfor også senere postet dette indlæg, med en ny opskrift på cupcakes uden æg.

…spiste jeg rigtig meget yoghurt med frisk frugt og mandler til morgenmad. Det er noget af det lækreste sommer morgenmad jeg kender. Mums!

 

I august sidste år postede jeg også et Kender du typen?-indlæg hvor I blandt andet fik et kig i mit køleskab (enhver anden modeblogger ville have vist sit klædeskab, haha), og så cravede jeg lidt sager fra Specialkøbmanden. De har alt hvad et bagehjerte kan begære.

Hvis I har lyst til at tjekke resten af august 2011 ud, så kan I gøre det ved at klikke her. I skal ikke tage jer af hvis der lige pludselig er to af det samme indlæg eller hvis billederne ligger lidt hulter til bulter, men overflytningen fra ét domæne til et andet er åbenbart ikke gået helt glat.

 

Nedenfor er lidt af de outfits jeg var iført i denne måned sidste år. Jeg har primært været iført lange bukser, men okay sommeren var vist også nogenlunde ala den vi har haft i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...