Anna Dello Russo
I får et meget sent indlæg i dag. Ville egentlig have postet interviewet med min veninde, men vågnede først kl. 3 i eftermiddags efter en bytur, som sluttede kl. 7 i morges, så med energien på lavt niveau, er dette indlæg hvad I får i dag. Det var lidt mindre krævende – ikke desto mindre synes jeg at Anna Dello Russo er en stor inspiration. Hun har sådan en sprudlende personlighed, og er ikke bange for at dresse sig op.
Der er jo for tiden stor fokus på den 50-årige moderedaktør, i forbindelse med hende accessory kollektion for H&M. Læste forleden et interview med hende i Costume.
Et af spørgsmålene i artiklen fangede mig især – det lød: Er mode egentlig vigtigt? Til det svarede Anna Dello Russo “Si, certo. Det er et udtryk. En flugt fra virkeligheden. Og det er sjovt. Det er legende. Det har man brug for.”
Jeg syntes bare at det svar var så rigtigt. Som om jeg selv har gået og manglet svaret.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...