Hej bloggen.

Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk hyggelig weekend i Lalandia med tre skønne tøser. Fredag havde vi en hyggeaften hjemme i huset med dejlig nem aftensmad og hvidvin. Der er næsten intet hyggeligere end at stå fire piger og lave mad sammen, for vi snakker og hygger virkelig imens.

Lørdag fik vi spist os virkelig mætte i buffet og efterfølgende is og tiramisu.

Uh og endelig har jeg fået prøvet de to nye vandrutchebaner der var kommet i Lalandia Rødby. Både Tornadoen og Pipelinen var egentlig ret sjove, men ku dog ikke lade være med at blive forskrækket første gang jeg prøvede Tornadoen – man tror jo at baderingen vender på hovedet haha.

Er næsten lige kommet hjem og nu er jeg bare træt og mæt. Tror det bliver tidligt sengetid i aften. Har I haft en god weekend?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...