Mandler, jumborosiner og 80% mørk chokolade er efter min mening en særdeles god og lækker snack hvis man lige skal have stillet sin sukkertrang. Mandlerne og rosinerne er så store modsætninger i både smag og konsistens at de fungerer nærmest perfekt sammen. Selvom der både er fedt og højt kalorieindhold i alle tre ting, er det en snack som ikke er særlig syndig at spise. Mandlerne mætter og indeholder sundt fedt, rosinerne har et naturligt frugtsukkerindhold, som kan stille din trang til det søde, og det høje indhold af kakao i chokoladen, gør at du får stillet din chokoladetrang og at du samtidig ikke kan spise ret meget af det. Virkelig god kombination efter min mening. Jeg laver mig nogle gange sådan en skål, når jeg skal hygge med en film eller sidde og læse blogs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...