Så får I lige review nummer to af min ferie til Rhodos, inden det snart er slut med billeder derfra.

På Rhodos…

…fik jeg købt mig de fineste sandaler i turkis læder og med guld/metal detalje. Er så glad for dem! De er smukke og elegante selvom de er flade. Håber virkelig vi får lidt sommervejr i september, så jeg ikke skal vente helt til næste sommer med at få dem på fusserne igen.

…var jeg endnu en tur i den gamle by – denne gang om aftenen, hvor der er en særlig hyggelig stemning derinde.

…spiste jeg vegetar moussaka på restaurant Rustico, som ligger i en af den gamle bys små hyggelige gader. Har været på restauranten et par gange før, i forbindelse med tidligere rejser til Rhodos, da deres mad er super lækker. Kan klart anbefales.

…solede jeg selvfølgelig ved poolen

…fandt vi en kakkerlak i vores ferielejlighed. Adr! Vi var dog blevet advarede om det pga. den fugtige varme. Den fik et klask og heldigvis så vi ikke flere end den ene.

…nød jeg kolde drinks i poolbaren. Lækkert at kunne sidde med fødderne i poolen mens man sipper kaffe med vanilleis i, mmmh..

…var vi i Fish spa og få ordnet fødder af nogle små sultne fisk

…fik jeg suget godt med død hud af fødderne, af fiskene som ikke har nogen tænder. Mine fødder virkede da også blødere lige bagefter, men det var ligesom også det! Men sjov oplevelse.

…så vi is dekoreret som fugle. Hvor kreativt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...