Så har jeg endnu en gang kastet mig ud i at lave kærnemælkshorn (uden kærnemælk). 
Det er nærmest som om de bliver bedre for hver gang jeg laver dem. 
De blev endda lidt større denne gang, synes jeg. Lækre er de i hvert fald helt bestemt! 
Jeg har efterhånden lavet kærnemælkshorn et par gange (3 helt præcis). Opskriften på dem kan I finde lige her
Hvis I vil have billeder af selve fremgangsmåden, kan I bare klikke her, hvor I også finder forslag til forskelligt fyld.
 Prøv opskriften. De er SÅ lækre!
God fornøjelse…

Og hvad sker der forresten for at vejret er så mærkeligt hele tiden!? Lå ude i haven i bikini og kunne se jeg hurtigt fik farve, indtil for en halv time siden, hvor det pludselig begyndte at regne og det blev helt mørkt i vejret. Og nu skinner solen selvfølgelig igen. Tippisk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...