Jeans + top: GT // boots: Tamaris // sunnies: Versace (my sister’s)
Det bliver lige et hurtigt check in i dag med dagens outfit. Vejret i dag er ligesom i går. Det ene øjeblik er det dejlig varmt – det næste står det ned i stænger. Ej indtil videre er det kun begyndt at dryppe her, men lur mig om ikke det store vandskyl kommer senere. Om lidt tager jeg en tur ind til byen, så der må hellere ryge en jakke på. Tror jeg skal købe billetter til Grøn koncert. Kan ikke helt bestemme mig. Ved det ku’ blive så hyggeligt, orker bare ikke hvis det bliver totalt dårligt vejr. Ej jeg tror altså billetterne ryger med hjem i dag. Uanset vejret, så bliver selskabet i hvert fald godt 🙂
Og så skal jeg også lige kigge nærmere på en lampe inde i byen. Jeg har allerede kigget på den et par gange i butikken, og kan ikke helt få den ud af hovedet. Og nu er den ovenikøbet sat ned til halv pris. Det er ikke sådan med alle de store beslutninger der skal tages i livet…

Og så er et af mine tidligere outfits blevet udvalgt inde på Stylegallery.com til Lady-like á la Mad men-tendensen, med kommentaren “Prøv et lady-like look til hverdag. Kombinationen af en lille, voluminøs nederdel, taljefokus og ankelstøvler er lige i øjet.”
 Ih lidt beæret blive man da 🙂 I kan tjekke det ud ved at klikke lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...