Det bliver lidt sen blogging i dag, men er lige [læs: for en times tid siden] kommet hjem fra fødselsdagsbrunch. Mmm det var virkelig lækkert, sådan skal søndage være. Har desværre bare ikke fået så mange timers søvn i nat. Vi var jo lidt tøser som bare lige skulle op på nogle caféer og have et par drinks i går aftes, men inden vi fik set os om og var på vej hjem, så var kl. blevet 3, og skulle op igen 8:30 og af sti afsted til brunch. Det bliver nok en tidlig sengetid for mig i aften, men vil se om jeg kan få postet endnu et indlæg inden dynen kalder.

 Nå men tilbage til overskriften, og billedernes indhold:

Forleden kastede jeg mig ud i et par små diy projekter, og lavede to nye armbånd. Det ene er det lyserøde på billederne, som I måske også spottede i mit outfit i går. Jeg poster nogle bedre billeder af det i morgen, samt linker til opskriften. Det andet armbånd skal jeg også nok vise jer snarest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...