Outfit details:
Dress: H&M; // blouse: Zara // boots: Defeeter // watch: Skagen // bracelets: diy and Greece
Hej piger (og drenge?)
Håber I nyder weekenden. Er lige kommet hjem fra en god omgang træning, og nu vil jeg spise mig en sunset sandwich og læse lidt blogs. Måske det bliver til en bytur i aften – tror i hvert fald vi er nogle tøser som skal ud og have lidt vin og nogle daiquiries…
Mærkeligt ustadigt vejr det er i dag – igen i dag – skiftevis regn og sol, men temperaturene er nu meget lune i det. Det er svært at vælge tøj til den danske sommer. Synes dog jeg har fundet et outfit, som passer meget godt til vejret i dag; tynde strømpebukser, en let kjole og så en lille bluse ud over, så det ikke bliver for koldt. Men helt ærligt, vi er midt i Juli! Det burde være sandal- og bare ben-tid. No wonder at alle rejser væk fra den danske sommer…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...