Hej bloggen
Lidt trist vejr i dag. Rigtigt indevejr (igen igen). Tror jeg vil lave mig en dejlig varm kop te, og hygge mig med bloglæsning. Har I nogen anbefalinger? Del endenlig hvis I kender til nogle lækre blogs, eller del jeres egen, så jeg kan tjekke dem ud en gang. Det er det dejlige ved at have ferie – at man har tid til mere intensiv bloglæsning. Og vejret indbyder jo ikke rigtigt til andet heller…

Her får I lige min blog anbefaling i hvert fald:

Mange af jer kender sikkert allerede til bloggen Aesthetics, men de af jer som ikke gør, skal helt sikkert komme til at kende til den. Den danske modeblog ejes af den smukke chicka Michelle. Jeg er helt vild med hendes stil, som er feminin og edgy på samme tid. Virkelig cool kombi hvis I spørger mig!
Hendes blog er kun ét år gammel, og har allerede formået at trække ekstremt mange læsere til…
Tag et kig forbi hendes blog lige her. Der er altså mange lækre sager at spotte der inde 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...