Outfit details:
Jeans: DP // top: Vero Moda // belt: Indiska // boots: Tamaris // watch: Skagen // ring: Calvin Klein
Mit outfit i dag, ja det ligner ikke lige et outfit der passer til det regnvejr vi har nu, men tro det eller ej, for en halv time siden skinnede solen og vejret var faktisk lunt. Det er SÅ typisk den danske sommer der her altså!
Toppen jeg har på er faktisk ny. Købte den her den anden dag, da de havde 50% på alt inde i den lokale Vero Moda. Normalt er Vero Moda en af de tøjbutikker jeg som regel vælger bare at gå forbi, men de har faktisk fået mange fine toppe, og med 50% så skulle man næsten være et skarn ikke at komme hjem med noget. Jeg synes at denne er sød og feminin, og så elsker jeg detaljerne og det transparente look. Jeg synes egentlig at toppen ser meget tækkelig ud, men det at man lige kan ane en fin bh indenunder, giver den noget kant og noget blikfang.
I går, eller natten mellem lørdag og søndag nærmere, skulle vi 5 ind og hente vores forældre i lufthavnen. Ind og stå med flag og alt det der hehe. De har bare været på ferie, men synes det er så sjovt sådan noget. Men hold nu op en tur der ind. Det stod jo ned i stænger hele vejen der ind. Halvanden time i mørke OG mega regnvejr! Nervepirrende!. Måtte køre 80-90 nærmest hele vejen. Men vi kom da godt der ind og fik overrasket dem 🙂

Hvad har I lavet i jeres weekend?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...