I får lige endnu en cupcake opskrift. Disse cupcakes er med mandler og revet appelsinskal – en god kontrast til den søde nougat.


til ca. 15 stk. skal du bruge:
75 g. blødt bagemargarine
2½ dl. sukker
2 æg

2 dl. græsk yoghurt
1½ tsk. bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanillesukker
ca. 40 mandler

1. øko appelsin


Ovnen tændes på 180 grader. Margarine, sukker og vanille piskes. Æggene tilsættes et ad gangen, youghurten røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Kom mandlerne i en plastikpose og slå med den flade side af en kødhammer på dem til de deles i flere stykker. Bland dem derefter i dejen. Riv til sidst appelsinskal i dejen og bland (husk at gemme lidt til pynt). Dejen hældes i metalforme foret med papirforme. Fyld formene 2/3 op og bag i ovnen i ca. 25 minutter.


Nougat frosting:
150 g. blød nougat
50 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
2 spsk. kakao (pulver)
revet appelsinskal
mandelsplitter


Pisk nougaten blød og tilsæt derefter smør og pisk det sammen. Tilsæt dernæst kakao og revet appelsinskal og pisk til det hele er blandet godt sammen. Kom det i sprøjtepose og sprøjt det på kagerne. Drys til sidst med mandelsplitter og revet appelsinskal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...