Halløj alle. Havde en fantastisk fødselsdag i lørdags, med god mad og dejlige mennesker. I får lige et par få billeder af noget af maden derfra. Glemte helt at tage flere billeder af det.
Min søster og jeg havde jo inviteret 7 piger til spisning, så vi havde givet os selv en lille udfordring. Ingen af os er nogen Claus Meyer i et køkken, og vi har da vist slet ikke lavet mad til 9 personer før. Men resultatet blev faktisk ret godt. Vi havde fra starten valgt at holde os til forholdsvis idiotsikre retter, så intet kunne gå galt 😉
Da pigerne kom, fik de alle en farverig velkomstdrink. Appetizeren var nachos med ost, guaccamole og salsa. Hovedretten bestod af hjemmelavede bådkartofler, som I iøvrigt kan finde opskriften på her, hakkebøffer med bacon om, bagte peberfrugter med fyld, som I kan se opskriften på her, samt brød og tzatziki. Til dessert fik vi en lækker brownie med vanille is og appelsin – brownien blev virkelig vellykket når jeg selv skal sige det (smider opskriften ind snarest). Og så fik vi selvfølgelig masser af vin og drinks. En super hyggelig aften i godt selskab!

Billeder at mit outfit ryger op på bloggen en af dagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...