Jeg har den seneste periode virkelig nydt livet. Kender I ikke det når man lige skal på café med veninderne og have burger og fritter, eller når man skal se en film og det kan man jo ikke uden slik til, eller når man lige skal på BurgerKing på vej hjem fra byen? Synes jeg har benyttet mig af de ting alt alt for meget på det seneste. Kan virkelig mærke det på min krop og se det på min hud nu. You gotta pay for the good life! Derfor vil jeg nu også prøve at lave et par små omstruktureringer. Jeg dyrker motion ca. hver anden dag hvis jeg kan komme til det, så på det punkt vil jeg ikke rigtigt ændre noget. Men mad wise, der spiser jeg lige hvad jeg vil og nogle gange også alt hvad mine øjne vil. Så jeg tænker at det er tid til at ændre bare en lille smule på mine spisevaner. Ikke det vilde, for så bliver det for kedeligt til mig. Men jeg vil prøve at erstatte mine usunde mellemmåltider med nogle lidt sundere alternativer, som f.eks. dette på billederne hvor jeg har skåret et æble ud i tern og drysset chokoladedråber ud over. På den måde får jeg min sukker- og chokoladetrang styret uden at jeg spiser specielt meget af det. Og selv om jeg jo elsker at bage kage og cupcakes især, så kan jeg også godt lide at tænke i nye baner hvad min mad angår. Så tror jeg i løbet af det næste stykke tid, vil dele lidt sunde opskrifter med jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...