Sad og så Breakfast at Tiffany’s sammen med min søster i går. Bliver sådan helt euforisk hver gang jeg ser den film. Synes virkelig den er noget specielt for sin tid. Jeg elsker virkelig Audrey Hepburn i filmen. Hun formår at være klassisk, sofistikeret og det stik modsatte på samme tid. Ud over at hendes karakter i filmen er så speciel og one of a kind agtig, så kan jeg også virkelig godt lide hendes stil! Hun er en meget elegant dame udadtil. Lange sorte kjoler, cigaretrør, perler, lange sorte handsker, solbriller etc. Og så kan jeg virkelig heller ikke andet end at elske hendes ørepropper og hendes sovemaske. Der er virkelig bare noget uhøjtideligt over det, præcis ligesom miss Golightly selv. Ej men hvor fedt ville det ikke lige være at sove med sådan en maske og sådan nogle fancy ørepropper i et fly på vej på ferie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...