Mit yndlingspålæg på rugbrød, er avocado. Jeg er temmelig kræsen hvad kød angår, så det spiser jeg ikke så meget af. Men avocado er bare altid godt på rugbrød, og så kan man kombinere det på forskellige måder. Yndlingen over dem alle: avocado blandet med hytteost. Det er virkelig min favorit. Det smager lækkert og mætter på sådan en god måde. På billede nr.2 er det egentlig bare rugbrød med avocado og paprika. Det smager også ganske lækkert. På det sidste billede er det guacamole på rugbrød. Elsker generelt guacamole. Det er så godt til at dyppe chips og grøntsagsstave i. Men det fungerer også super godt på rugbrød. Prikken over i’et ville lige have været et par halve cherrytomater oven på.
Avocadoen kan generelt bruges til rigtig meget forskelligt. Den er også super god i forretter og salater. Slip fantasien løs og prøv jer frem…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...