I weekenden da vi var på hotel, var vi et smut ude i torveboderne ved Nørreport station. Det var faktisk noget mindre end vi lige havde regnet med, men ikke desto mindre enormt hyggeligt. Der var både kager, frozen yoghurt, chokolade, frugt og grønt, madvarer fra eksotiske lande, brød, drikkevarer etc. Det er også ude i torvehallerne at der sælges retter fra programmet Master chef. Da vi var der, solgte de bl.a. tiramisuen. Selv om stedet kan beses på meget kort tid, så synes jeg alligevel det er et besøg værd – specielt på en varm sommerdag, ville det være hyggeligt at købe sig en frozen yoghurt is og sætte sig udenfor at spise. Og så synes jeg det er værd at komme der ud for atmosfæren – og alle smagsprøverne i boderne 😛

NB: Trækker vinderen af give awayen i morgen, så kig forbi…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...