Disse fine ting var blandt det jeg fik købt da jeg var ude og shoppe lidt i weekenden. Vi boede jo lige ved siden af Fisketorvet, så det var en oplagt mulighed at tage der ind den ene af dagene. Er så glad for alle tingene, synes de er super fine. Glæder mig til at vise jer det på. Overvejer lidt at bruge kjolen på lørdag, når jeg skal med en masse volley piger ud og spise og i byen bagefter. Eller måske skulle man tage den på til en af årets påskefrokoster? Jeg synes dog det er lidt koldt med bare ben endnu, så tror jeg vil style den med strømpebukser og ankelstøvler.
Udover disse items, fik jeg også købt 2 par jeans, en cool tee fra adidas og en selected femme sweat. Det får I nok også at se in action på et tidspunkt. Det ene par jeans har I allerede set, kan jeg afsløre 🙂
Ps. Vinderen af give awayen er trukket, men har haft lidt problemer med at lægge videoen ind. Prøver lige igen senere om det vil virke.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...