Jeg synes der er kommet helt godt styr på bloggen igen. Jeg vil så vidt muligt prøve at få blogget hver dag. I dag møder jeg sent, så jeg har tid til at blogge inden jeg tager afsted. Men andre dage er det ikke sikkert jeg lige når det inden arbejde (praktik) for jeg tager for det meste ind i træningscentret og løber en tur inden jeg skal på arbejde, og når jeg kommer hjem fra arbejde så er kl. omkring 22:30, og så er jeg ved at være på vej i seng. Men jeg må jo prøve om jeg kan blogge lidt deroppefra en gang i mellem 🙂

Anyways.. Jeg har endelig fået brugt min sølv glimmer neglelak som jeg fik i gave af min søster. Jeg synes den er rigtig pæn. Hvis man vil have dækket neglene ordentligt, skal der dog lægges 2-3 lag. Men jeg tænker også at jeg vil bruge den ovenpå andre lakker bare med et enkelt lag, så jeg f.eks. har en rød lak på med glimmer ovenpå. Jeg synes den er rigtig fin og holder både til hverdag og fest. Det skal dog lige siges at glimmer lakken her er en smule svær at få af igen. Tror det er selve glimmeret der gør det. vattet sidder simpelthen fast på neglen. Men jeg gjorde det at jeg dyppede min vatrondel godt i neglelaksfjerner og så holdt jeg vattet om neglen en 10-15 sekunder.

Hvad synes I om glimmer lakkerne? Personligt er jeg blevet ret glad for min. Tror den kommer en del på til sommer over nogle farverige lakker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...