I kunne måske godt se på billederne i mit tidligere indlæg at jeg havde købt mig en ny stol. Men det er ikke en hvilken som helst stol. Denne stol har jeg craved i virkelig lang tid! Jeg elsker når jeg endelig køber noget, som jeg i virkelig lang tid bare har villet eje. Så ved man at det ikke bare er en trend, som man måske er træt af om en måned eller to. Sådan har jeg det i hvert fald. Både hvad angår tøj og møbler.
Ja jeg har endelig erhvervet mig selv Phillippe Starcks Louis Ghost chair by Kartell. Er SÅ glad for den! Og den er virkelig behagelig at sidde i. Den skal stå ved mit skrivebord, så i går ryddede jeg op på mit skrivebord og skabte en god atmosfære der ovre, så jeg igen har lyst til at sætte mig der og arbejde. Dejligt med en smule fornyelse every now and then 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...