Jeg har igen lavet cupcakes! Jeg kan godt lide at bage og prøve nye opskrifter eller metoder, men jeg prøver at begrænse mit bagning til et par gange om måneden. Det går jo ikke med alt det kage hele tiden 😉
Men her får I i hvert fald lige opskriften på disse cupcakes, som er hurtige og nemme at lave.
16. stk:
75 g blødt bagemargarine
2½ dl. sukker
2 æg
2 dl. græsk youghurt
1½ tsk. bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanille sukker
70 g kakaopulver
Ovnen tændes på 180 grader. Smør, sukker og vanillesukker piskes, æggene tilsættes et ad gangen. Den græske youghurt røres i. Bagepulver blandes med melet, og det hele sigtes i dejen, som røres jævn. Tilsæt til slut kakaopulveret, som røres godt ud i dejen. Dejen hældes i metal muffin forme som er foret med papir forme. Formene skal være 2/3 fyldt, og de skal bages i ca. 25-30 min. 
Husk at cupcakesne skal være helt kølet af inden inden I tilføjer frosting, ellers smelter den!
Original butter frosting:
250 g flormelis
80 g meget blødt smør (gerne Lurpak)
1/4 dl. minimælk
1 tsk. vanille sukker
Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen med en elpisker. Tilsæt mælk lidt af gangen ( brug ikke mere end der står, så bliver frostingen for tynd). Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen.
Påfør frostingen ved at hælde den i en sprøjtepose med kagetyl. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten. Slut evt. af med at pynte med hvide chokolade stjerner.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...