Som I måske nok ved fra tidligere indlæg, så er jeg ret vildt med Phillippe Starcks Louis ghost chair. Jeg synes et eller andet sted også den virker så tidsløs – måske fordi det er en moderne version af  den typiske franske stol fra den neoklassiske periode, da Louis XVI (d.16.) var regent (deraf navnet Louis XVI ghost chair). 
Jeg spottede så for noget tid siden ovenviste fine hynder i Gossip Girl. Jeg synes det ser super godt ud, og kan ændre stolenes udseende på et splitsekund. Det giver et blødere og varmere look til stolene, ja til hele rummet faktisk, og så synes jeg at de foruden at se meget behagelige ud, også gør det hele mere klassisk.
Hvad synes I om dem? Er I også lidt vilde med dem lige som mig, eller mener I det ødelægger stolens naturlige udseende? Jeg synes jo personligt det ville være en super smart måde at ændre stolenes udseende på, hvis man ønsker ét look den ene dag og et andet look den næste dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...