Lidt af de sager min søster havde med hjem fra Afrika. Jeg synes det er meget sjovt at have ting fra steder man har været, altså ting der siger noget om stedet. Afrika er trods alt ikke et sted man lige kommer hver dag.
Jeg er specielt vild med figurerne på det øverste billede.  Jeg er normalt ikke til nipsting, da det for det meste bare er fluff, men de her er rigtig fine, og passer ind til næsten alt. Og så har de jo en historie med sig kan man sige. Min søster købte også et flot oliemaleri til at hænge på væggen. Tror det bliver så flot at få det op at hænge på en hvid væg. Det er virkelig farverigt med lidt brændte farver, og så er der masaier som danser på det. Det er da virkelig en souvenir man kan bruge og som siger noget om det sted man har været!
Jeg skulle næsten vise jer det en dag.? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...