Lækker forret
 nytårspynt
 fyrværkeri
 et lille sneek peak af mit outfit
 nytårscigaren 
Og sidst men ikke mindst mig med cigar og sikkerhedsbriller – ja jeg var på vej ud og se fyrværkeri.
Jeg havde en dejlig aften, omend jeg var noget træt, så jeg endte sgu med at snuppe en lille disco nap inden kl. blev 12 og vi skulle skåle i champagne og synge ‘Der er et yndigt land’. Til gengæld holdte jeg så til kl. 5 eller noget i den stil.
Sorry for den manglende blogging i går, men var ikke hjemme hele dagen, da vi havde fulgt min søster til lufthavnen. Hun er nemlig fløjet til Afrika, hvor hun skal være i små 3 uger. Glæder mig allerede til hun kommer hjem igen, det har været så dejligt at have hende hjemme her i julen.
Nå men efter vi havde fulgt hende i lufthavnen, tog mine forældre og jeg en tur på fisketorvet og spiste og shoppede lidt. Så jeg var sent hjemme.
Smider billeder ind af mine køb enten senere eller i morgen. 
XoXo
(Ja er startet på at se Gossip Girl i dag, som jeg fik i julegave 😉
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...