I sidste uge var jeg til halloween fest på den højskole hvor min søster går. Synes lige jeg ville vise jer et lidt billeder af et par af aftenens outfits. Der var mange gode, jeg selv var en smule mere rolig i min påklædning. Lidt uhyggelig make up blev det dog til. Jeg var en ond fe, og min søster var drak-ulla. Ser ski lidt mærkelig ud på billederne, men vi skulle prøve at se uhyggelige ud. En sjov aften var det i hvert fald. Og bedre sent end aldrig med billederne hæhæ. Læg forresten lige mærke til neglene i bedste halloween stil 🙂

Forresten, er der nogle af jer der kender til gode og forholdsvis billige spisesteder i London? Jeg synes nemlig det er svært at finde gode spisesteder i London, de er lidt lousy de fleste jeg har prøvet, så tips modtages med  kyshånd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...