Nogle af jer, kan sikkert huske hvor vild jeg er med Krispy Kremes doughnuts – specielt den der hedder Chocolate dreamcake. Jeg så tilfældigt nogle der lignede meget, hos bageren i Super Best. Kunne jeg andet end at købe en, for tænk hvis nu den smagte lige så himmelsk som den fra Krispy Kreme. Hvis I vil sammenligne kan i klikke her og se for jer selv.
Doughnuten fra Super Best var da også okay, men langt fra den smagsoplevelse man får hos Krispy Kreme! Den mindede vel mest om dem man kan købe på tanken, hvad dejen angår. Chokoladen indeni smagte da meget godt, det blev bare for vammelt til sidst. Let’s face it. Det er bare ikke Krispy Kreme, og jeg har altså endnu ikke fundet nogen doughnut som kan måle sig med eller erstatte dem fra KK. Så der er ikke andet for end at drage til England for at få den eftertragtede doughnut! Mon ikke den dag kommer, hvor de åbner en af deres butikker her i Danmark?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...