Har lige booket en lille shoppingtur. 
Har længe overvejet at tage et par dage til London, og nu har jeg så endelig fået bestilt fly og hotel. Turen er først i næste måned, så jeg tror der bliver en del julegave shopping der skal gøres. Glæder mig helt vildt! Sidste år ved denne tid boede jeg jo i London, og jeg var nu så småt begyndt at savne en masse ting derfra (sjovt jeg lige skulle snakke om Krispy Kreme tidligere i dag). For det første elsker jeg bare at shoppe når jeg er i andre lande, hvad enten det er til mig selv eller til andre. Men noget jeg helt sikkert skal have med hjem derovre fra er rasberry jam, og et af deres cereal produkter craver jeg også helt vildt meget. Det var sådan nogle sprøde ‘puder’ med enten blåbær eller tranebær i. Mums – og så med youghurt på, så er det bare toppen. Har desværre ikke kunne finde en ordentlig erstatning for det her i Danmark. Jeg tror også jeg skal ind og tjekke alle highstreet butikkernes websider ud, inden jeg skal afsted.
Forresten så er jeg der ovre når Versaces kollektion for H&M; kommer i butikkerne.
Ku være fedt hvis jeg ku’ få hapset mig noget der :o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...