Powder brush: Nilens jord :: Bronzing powder (sun kissed): e.l.f :: Foundation (03): Lancôme, teint miracle :: Foundation- and concealer brush: Primark :: Powder blush (style): Mac :: Black mascara: Lancôme, hypnôse drama :: Glitter pencil: Rimmel
Jeg har tidligere lavet et indlæg hvor jeg viste min fest make up og forklarede hvordan jeg gjorde. I kan se indlægget ved at klikke her. På billederne ovenfor er fremgangsmåden stort set den samme, dog har jeg her lagt en cream eyeliner fra e.l.f. lige på kanten af øjenlåget, for at skabe et mere intenst look. Som regel er det kun småting jeg ændrer fra gang til gang når jeg skal ud; det kunne f.eks. også være en smule farverig øjenskygge på øjenlåget. Ovenviste make up har jeg på, når jeg skal på restaurant, i biografen, i byen og lignende. Til hverdag holder jeg det helt simpelt med lidt brun mascara og en god læbepomade, og evt. en smule pudder eller foundation.
Kig forresten forbi min salgsblog. Der er kommet et par nye ting der ind, og jeg vil løbende lægge noget mere ind.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...