Dress: Borrowed from sis // sandals: Zara // watch: Skagen / ring: Calvin Klein // bracelet: Dyrberg/Kern // trench coat: Lanvin <3 H&M; // flower hairband: Miss Selfridge
I dag er det et værre møgvejr, så I får lige et par billeder af rejse outfitet fra i søndags, hvor vi drog mod det lollandske, og vejret i øvrigt var noget bedre. Har slet ikke fået blogget de sidste, da jeg ikke har nået det. I søndags da jeg kom fra arbejde skulle jeg i bad, have pakket det sidste og så afsted til Lalandia. Og så er planen selvfølgelig også at jeg vil nyde min ferie og min families selskab – derfor bliver det måske en smule tyndt med blogindlæggene den næste uges tid.
I aften skal vi med færgen Rødby/Puttgarden og spise lækker buffet om bord. Har I nogen sinde gjort det, hvis I kommer her nede på de kanter? Vi gør det næsten altid når vi er her nede i sommerhuset. De fleste gæster tager jo som regel ned på en af Lalandias restauranter og spiser. Men prøv at tage færgen over en dag i stedet og spis en steak med tilhørende salat- og kartoffelbuffet. Den er virkelig god!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...