Er bare helt bombet i dag. Den der hygge aften med en kollega i går endte med 4 piger på bytur, som i øvrigt først sluttede, da min kollega skulle på arbejde kl. 5 i morges. Heldigvis fik jeg lov at vente med at møde til kl. halv 11, men gal jeg er træt nu. Efter arbejde har den bare stået på ren afslapning med kage, film og bloglæsning. Nu har jeg jo lige anbefalet jer en blog, så har I ikke nogle til mig? Lige nu er jeg ikke up for andet end bare at slappe af med lidt hyggelig bloglæsning, så please do share 🙂
Bytur var nok ikke det klogeste valg. Er stadig halvsyg og efter en hel aften hvor man prøver at overdøve musikken, er min stemme alt for rusten til at skulle bruges. Skal have pakket de sidste ting til sommerhus, skal bare lige tage mig sammen. Snart. Og skal helt sikkert tidligt i seng. Min morgenvagt (fra kl. 5!!) i morgen skal bare overstås, for når jeg har fri går jeg nemlig til ferie og så går turen til Lalandia med familien.

Hvad synes I forresten om sodavandsflaskerne, er de ikke fancy? Og så er de jo vildt praktiske at holde om. Måske I kan gætte hvilke drinks jeg fik i går/i dag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...