Shirt: 2hand // faux fur vest: boohoo.com // jeans: New Yorker // flats: Bianco
?Nu skal jeg jo snart starte i skole. Det er helt mærkeligt at skulle til at gå i skole igen. Nå men jeg er begyndt at glæde mig en smule til det der med at man skal til at tænke over hvad man skal have på. Nu her hvor jeg bare arbejder er det jo bare arbejdstøjet, og når jeg har fri hopper jeg som regel i noget behageligt og afslappet, og jeg tager sjældent make-up på her om sommeren. Alt det skal snart til at ændre sig. Kender I det ikke bare en lille smule selv? Det med at man begynder at tænke mere over sit udseende og sin udstråling når man begynder på noget nyt, med nye mennesker.
Blusen ovenover er ‘ny’ (som den nu kan blive når den er brugt) Den er slet ikke noget vildt. Det er en herre bluse, som egentlig er lidt nulret. Men det kan jeg sådan set godt lide ved den, og så er den utrolig behagelig at have på. Den bliver helt perfekt til efteråret – specielt med den lille vest udover til at gøre outfittet mindre afslappet. Overvejer om jeg skal ændre lidt ved blusen, evt. klippe kraven af?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...