Top: Sparkz // denim shorts: Papafars pige // bracelet: H&M;
I dag er det (ifølge vejrudsigten) den sidste solskinsdag. I hvert fald for nu. Man tør jo dårligt håbe på at der kommer flere. I dagens anledning snuppede jeg lige et par billeder af min søster. Syntes hendes tøj så så sommerligt ud. Det er mere end hvad man kan sige om mit i hvert fald – er blevet forkølet, snøft og atjiv! Så det er med halstørklæde på og det hele du. Og så lige som jeg går til ferie. Går til ferie om tre dage, og det er bare surt at skulle være halvsløj på sin ferie. Så de næste dage vil jeg bare klæde mig varmt, uanset hvor ulideligt det bliver, drikke en masse varm te og prøve at være optimistisk. Har I nogle gode råd til at komme sig hurtigt over en forkølelse?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...