Lidt billeder fra i Søndags hvor min veninde og jeg lavede god mad og fik catchet up.
Til forret fik vi gazpacho
Hovedretten bestod af svamperisotto, laks med bacon om og spidskålssalat
Min søde veninde Johanne skal til at indtage den lækre hovedret
Til dessert stod den på chokolade/mokka mouse med hjemmelavet jordbærsirup og nøddeflager.
Vi havde en super hyggelig aften i søndags, hvor vi fik eksperimenteret lidt i køkkenet. Jeg synes virkelig resultaterne blev gode. Det hele smagte SÅ lækkert. Og så det at det er nogle retter man ikke får så tit. Risotto kræver f.eks. en del da der skal laves en fond til, og jeg er absolut ikke til retter der er besværlige (når jeg skal lave dem altså), men heldigvis har min veninde altid mod på at kaste sig ud i noget nyt, og hun har styr på tingene ikke mindst. Efter vi havde snakket og spist, stod den på film og slik. Vi så den der ‘Love and other drugs’. Den er lidt mærkelig synes jeg, ikke noget helt vildt. Men så har man da fået den med.
Det var i hvert fald dejligt med sådan en veninde-hygge-aften. Kender I ikke det? Specielt hvis man ikke har set hinanden længe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...